ACCES BARS

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousnessa®, ki nam omogoča spremembo vsega v življenju kar za nas ne deluje več. Kaj če lahko spremenite svoja dosedanja prepričanja, omejitve, kaj če je lahko življenje za Vas bolj lahkotno? Omogoča Vam, da postanete bolj zavestni in živite tukaj in zdaj.

 Z rokami aktiviramo 32 energetskih točk na glavi (bars), v katerih so shranjene elektromagnetne komponente naših misli, čustev, prepričanj, idej. Vsaki točki odgovarja eno področje našega življena (denar, zavest, kontrola, zdravje, spolnost, kreativnost…) Z aktivacijo barsov vplivamo na zavest in tako brišemo stare datoteke, ki smo jih kdaj koli naložili in to brez brskanja po preteklosti in podoživljanja bolečih travm.

Je popolnoma lahka in varna terapija, ki se lahko dela vsakomur. V najslabšem primeru se boste počutili sproščeni kot po dobri masaži.

Lahko pa se Vaše življenje začne spreminjati na bolje in začnete kreirati stvari za katere si niti sanjati niste upali. In vse to z lahkotnostjo,  zavedanjem sebe in zavedanjem da imate vedno možnost izbire.

Po tretmaju ljudje največkrat poročajo o sproščenosti, boljšem in globljem spancu, so bolj mirni, manj burni in jezni odzivi na stresne situacije…

Bi bil tak tretma doprinos v vaše življenje? Kaj vse je po tem še mogoče?

 

Za več informacij ali naročilo na individualni Access Bars tretma  pokličite na  T: 040 829 488.

Lokacija: DOSOR d.o.o Prisojna cesta 4a, 9252 Radenci

Izvajalec: Katja Peček Poredoš Access Bars praktik

E-pošta: katja.pecek@gmail.com

 


    Smo ti všeč?    x Zapri