DOSOR-jeva zgodba

»Dom je tam, kjer je doma srce.«

 

... in srce je tisto, ki ustvarja DOSOR-jev svet tako prijeten in poln življenja.

 

V DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci že od leta 2008 združujemo več kot 100 zaposlenih, ki s svojo predanostjo in srčnostjo zagotavljajo varen in sproščen vsakdan kar 178 stanovalcem in njihovim svojcem. Vidimo se kot kakovostna organizacija za bivanje v tretjem življenjskem obdobju, ki tako stanovalcem, njihovim svojcem kot  ostalim starejšim nudi strokovno socialno in medicinsko oskrbo ter omogoča kvalitetno preživljanje starosti. Ponašamo se z mednarodno nagrado Ženskam prijazno podjetje ter s certifikatom Družini prijazno podjetje.

 

Strokovnost ter osmišljenost življenja sta temelj, na katerem gradimo našo zgodbo. Stremimo k temu, da se starejši pri nas počutijo varne in sprejete. S tem stanovalcem dajemo priložnost, da skupaj z nami polno preživlajo svoj vsakdan. Dneve še dodatno bogatijo aktivnosti, ki jih skupaj s prostovoljci ustvarjajo DOSOR-jevi zaposleni.

 

S sledenjem po naši spletni strani, boste spoznavali delček našega sveta. Za vas smo zbrali ključne informacije o storitvah in aktivnostih, ki jih ponujamo. Prisrčno vas vabimo, da nas obiščite, kontaktirate ali se nam kar osebno pridružite na katerem izmed odprtih dogodkov ter tako doživite DOSOR-jev svet še sami.

 

»Kar od srca pride, se srca prime.«


    Smo ti všeč?    x Zapri