Moda treh src

Dne 28.10.2017 smo prisostvovali na nekoliko drugačni – nevsakdanji modni reviji – Moda treh src. Tri podjetja – Zdravilišče Radenci, Puppa Design ter mi (DOSOR), so podjetja, ki na prvi pogled nimamo veliko skupnega. Vendar smo  skozi proces ustvarjanja modne revije ugotovili, da nas vse druži skrb za sočloveka, družbo ter okolje.

Naši stanovalci so sodelovali v delovni skupini, kjer so skozi pogovor nastajale zamisli. Oblikovalka oblačil ga. Renata Plečko Radman je želela slišati, kaj je tisto, kaj si stanovalci želijo ter na podlagi podanih idej sešila oblačila, ki so bila predstavljena na sami modni reviji. Tisti najbolj pogumni, so za nekaj trenutkov postali ta pravi manekeni, saj so nastalo  kolekcijo predstavili na zaključni prireditvi, ki sta jo vodila g. Rok Lasan ter ga. Norma Bale.  V sam projekt so bili vključeni tudi zaposleni  – ki so podali zamisli glede uniform.

Tako je za nami nepozabna izkušnja, ki nas je vse obogatila in medsebojno povezala.

 

Naše predvidevanj, da so tudi starejši radi urejeni, saj smo vsi skupaj bili deležni nepozabne izkušnje, ki nas je obogatila in medsebojno povezala. 


    Smo ti všeč?    x Zapri