Postanite dobra opora vašim najdražjim

Za svojce vedno skušamo narediti največ. Pridejo trenutki, ko žal niso sposobni živeti brez naše pomoči. Vsi si želimo, da bi lahko čim dlje živeli na svojem domu, saj se tam počutimo varno. Zgodi pa se, da zaradi pomanjkanja znanja, izkušenj ali časa odgovorne oskrbe in nege za svojca ne moremo prevzeti.
V izogib omenjeni situaciji je DOSOR, Dom starejših Radenci, pripravil kratek izobraževalni program o oskrbi in negi svojcev na domu. Udeležbo na kratkem tečaju nudi prvim petnajstim udeležencem Občina Radenci brezplačno.
Izobraževanje bo potekalo v DOSOR-ju, drugi in tretji teden v novembru (trikrat po tri ure). Pridobili boste osnovno znanje o negi in oskrbi svojcev na domu ter usvojili ključne praktične izkušnje za delo z bolno osebo. Pridobljena znanja bodo omogočala temelje za boljše počutje in posledično podaljšano bivanje svojca v domačem okolju.
Informativne prijave zbiramo na telefonsko številko 02 568 46 10 (Jasmina Štandeker) in na naslov jasmina.standeker@dosor.si.
Družina je vse kar imamo, zato lahko skozi znanja oskrbe in nege družinske vezi še okrepimo. Dobro se je pravi čas zavedati, da starost ne doleti samo drugih, da bodo tudi naši dragi morda v kratkem času potrebni naše pomoči ter skrbi zanje.
Ponujamo vam priložnost, da se s kratkim izobraževa- njem pri nas pripravite na to situacijo.
V želji, da bomo lahko skupaj dobro poskrbeli drug za drugega vas vabim, da se ponujenega izobraževalnega programa udeležite.


    Smo ti všeč?    x Zapri